Corona maatregelen

Corona

De scholen voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs zijn open. Ouders mogen gelukkig weer de school in, klassen hoeven niet meer gescheiden te worden van elkaar, gesprekken en ouderavonden kunnen weer op school plaatsvinden! Het was een enerverende periode waar we ook veel van geleerd hebben, door bijvoorbeeld digitaal onderwijs efficiënt in te zetten.

Maatregelen

Leerlingen en medewerkers doen een zelftest bij klachten.  Ze blijven thuis na een positieve zelftest. Wij volgen de adviezen tegen verspreiding van corona van de overheid. Verder gelden op school de volgende regels:

• Klachten die passen bij corona: blijf thuis en doe een zelftest
  • Heeft een leerling of medewerker klachten die passen bij het coronavirus? Dan doen zij het volgende: De leerling of medewerker blijft thuis.
  • De leerling of medewerker doet een zelftest. Zij krijgen gratis zelftesten via school. Is de uitslag van de zelftest positief? Dan blijven zij thuis. Bij een negatieve testuitslag mag de leerling of medewerker naar school.

Mocht er weer een corona-tijdperk aanbreken dan hanteren wij de protocollen en richtlijnen over onderwijs in coronatijd.