De activiteitencommissie

Wij organiseren met een groep ouders alle festiviteiten voor de kinderen op school.  We nemen jullie graag mee in dat wat we doen.

 • Sinterklaas: We organiseren de sinterklaasviering op school. Van de voorbereiding vooraf tot het begeleiden van Sint en Pieten langs de klassen.
 • Kerstviering: Normaal gesproken hebben de kinderen ‘s avonds een kerstdiner in de klas.  Tijdens dit kerstdiner is er een gezellig samenzijn voor de ouders met glühwein, soep en bittergarnituur. Wij doen de voorbereiding en de uitvoering op de avond zelf.  We hopen dat we dit komend jaar weer als vanouds kunnen doen.
 • Pasen: We organiseren het paasontbijt in de klassen in aanwezigheid van de paashaas.  Tijdens het ontbijt ben je aanwezig om hierbij te ondersteunen.
 • Wandelvierdaagse:  Op de verschillende wandeldagen staan we langs de kant met drinken en wat lekkers om de kinderen aan te moedigen.
 • Schoolreisje: Het schoolreisje is ieder jaar één van de hoogtepunten voor de kinderen. Wij regelen het vervoer en de locaties. Naar bijvoorbeeld Toverland, Hellendoorn, Het Land van Jan Klaassen, Dierenpark Amersfoort, etc.
 • Eindfeest: Van het eindfeest op school wordt altijd een groot feest gemaakt. Aan de hand van een jaarlijks wisselend thema zijn er voor de kinderen attracties, spelletjes en poffertjes. Dit wordt altijd gezien als een fantastische afsluiting van het jaar.  Ook voor de ouders is dit, normaal gesproken, een gezellig feest met muziek, hamburgers en drankjes. Dit is een unieke gelegenheid om mee te mogen genieten van het plezier van de kinderen. Vooraf worden al deze zaken door ons voorbereid en op de dag zelf zijn we aanwezig om de dag in goede banen te leiden.

 

We hebben jou nodig!

Vanwege natuurlijk verloop vertrekken een aantal leden. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe enthousiaste ouders om ervoor te zorgen dat alle festiviteiten voor onze kinderen door kunnen blijven gaan. Meld je aan! Lijkt het jou het ook leuk om met een groep ouders samen te werken aan activiteiten en zo betrokken te zijn bij onze school? Neem dan via school contact op met: Titina Raats 

-------------------------------------------------------------------------------------

Namens het team zijn vertegenwoordigd Nicole van der Mark en Sophie van Dorland. Binnen de Activiteiten Commissie is ook een sportcommissie actief waar Kjille Kemperman, als vakdocent, deel van uitmaakt. 

 

Het bestuur van de Wageningse School Vereniging komt graag zo spoedig mogelijk in contact met gegadigden voor de volgende functie:

 leerkracht voor (hoog)begaafde leerlingen
(drie dagen per week /  wtf 0,6)

Samen met je duo-partner een bijzondere groep leiden, uitdagingen en successen delen met collega’s, èn leerlingen zien opbloeien onder uitdagend onderwijs. Zo ziet je baan als HB leraar er bij ons uit.

Wij zoeken:

een ervaren creatieve, enthousiaste en ondernemende  leerkracht die:

 • Kennis en affiniteit heeft met betrekking tot hoogbegaafdheid.
 • Een afgeronde opleiding op HBO- of academisch niveau heeft.
 • Didactisch en pedagogisch sterk is. Die onderwijs ontwerpt en een aanbod heeft op het gebied van metacognitie.
 • Autonomie aan de leerling geeft (durft kinderen vrijheid te geven in hun leerproces) en hoge verwachtingen heeft.
 • Een teamspeler en daarnaast flexibel is.

Wij bieden:

 • Een tijdelijke benoeming per 1 december 2022, of zo spoedig mogelijk daarna,  met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Een salariëring dat is vastgesteld conform CAO-PO
 • Een werkomgeving met enthousiaste en deskundige collega’s gericht op samenwerking.
 • Een stabiele school (financieel, leerlingenaantal), met betrokken ouders
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een interessante leeromgeving in de universiteitsstad

 

Inlichtingen en sollicitatie:

Bent u geïnteresseerd? Sollicitaties kunnen tot uiterlijk 20 oktober  worden gericht aan mevr. A.C.M. Haak, directeur-bestuurder, per e-mail: directie@brinkschool.nl Telefonisch is zij te bereiken op: 0317-4246091 of 06-83329648. Voor meer informatie zie www.brinkschool.nl