Gym

Gymlessen

De leerlingen uit de groepen 1 en 2 krijgen kleutergym in het speellokaal van de school verzorgd door de groepsleerkracht.

Vanaf groep 3 hebben de leerlingen gymles in de sportcomplex Het Binnenveld, aan de Marijkeweg. Omdat deze afstand te ver is heeft de gemeente Wageningen busvervoer geregeld. De bushalte bevindt zich voor de hoofdingang van de school.

De gymlessen worden gegeven door  meester Kjille, onze eigen vakdocent. Van de kinderen wordt verwacht dat zij voor de gymlessen geschikte sportkleding meenemen (broekje + shirt en schoenen).

Bewegend leren

Ook geeft Kjille extra bewegingslessen aan zoveel mogelijk (halve) klassen op het schoolplein en in de speelzaal van school. Daarnaast hebben alle leerkrachten aandacht voor het bewegend leren tijdens de reguliere lessen.