Schermafbeelding 2023-08-28 151553

SAM Olympiade

De groepen 6, 7 en 8 van de G.J. van den Brinkschool nemen deel aan de SAM School Olympiade in Wageningen op donderdag 7 september 2023. Het prachtige sport- /cultuurevenement SAM school olympiade staat weer voor de deur. Op 7 september gaan de leerlingen een hele dag lekker bewegen onder begeleiding van vele sportspecifieke trainers en vrijwilligers. De leerlingen zullen vooraf intekenen bij de
activiteiten die voorkeur genieten, deze definitieve indeling zal worden herhaald voor de leerlingen vlak voor het evenement.
Voor toeschouwers: het terrein van alle activiteiten zal gedurende het gehele evenement open zijn voor bezoekers. Ouders zijn van harte welkom bij de
sportaccommodaties De Bongerd. Omdat het gebied is afgezet voor het evenement wordt geadviseerd per fiets te komen of de auto buiten de sportlocaties te parkeren.
Het evenement start om 09.00 uur en wordt om 14.00 uur afgesloten. Natuurlijk hopen we op goed weer en een sportieve dag.
Een jaarlijks terugkerend evenement: SAM School Olympiade, dé sportdag voor alles basisscholen binnen de gemeente Wageningen.

Posted in

Meest recente nieuwsberichten

‘Egg-drop’

Verkeerssituatie rondom school

Gastles stadsdichter